Verhuizing kinderdagverblijf Apeldoorn centrum in volle gang - Koningskind Kinderopvang

Verhuizing kinderdagverblijf Apeldoorn centrum in volle gang

Verhuizing kinderdagverblijf Apeldoorn centrum in volle gang

Na een lange voorbereiding en wachten is het dan eindelijk zover. De verhuizing van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang staat voor de deur. Zoals u ongetwijfeld al wel heeft gemerkt is het team van Koningskind al enkele weken bezig met de voorbereidingen.

Inmiddels zijn alle materialen en kasten van de BSO verhuisd naar het pand aan de Paul Krugerstraat. Afgelopen week is er hard geklust aan de hoofdstraat en zijn de commodes geplaatst. De schilders hebben de binnenzijde weer voorzien van een frisse uitstraling. Het begint nu echt vorm te krijgen.

Vanaf 31 augustus start het kinderdagverblijf aan de hoofdstraat 216. Maar voor het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren. Vanaf aankomende week zullen wij het pand gaan inrichten. Hiervoor zijn nieuwe materialen, kasten, tafels en stoelen besteld. Wij kunnen niet wachten om alles een mooie plek te geven.

De BSO is verhuisd naar de Paul Krugerstraat 7, alle materialen en kasten zullen wij aankomende week een mooie plek gaan geven.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en houden jullie op de hoogte.

Carmen Veldhuizen-Karrenbelt
Locatie hoofd Koningskind Centrum

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish