Locatie Heteren

 

Op onze locatie Koningskind kinderopvang Heteren hebben wij een kinderdagverblijf en BSO zitten. Op de begane grond zit het kinderdagverblijf en op de eerste verdieping bevindt zich de BSO.

Op het kinderdagverblijf zitten 3 groepen: een baby/dreumes groep (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Het plaatsen van kinderen in dezelfde leeftijdscategorie heeft veel voordelen voor de ontwikkeling van het kind. Zij zien en leren veel van elkaar. Ook helpen de kinderen elkaar met bijvoorbeeld puzzelen en de jas aantrekken.

Aan de achterkant van het pand zit een ruime tuin voor het kinderdagverblijf. Deze is afgeschermd van de weg. De kinderen van de BSO maken gebruik van het weiland dat naast de tuin van het kinderdagverblijf ligt.

In Heteren werkt een ervaren en enthousiast team. De begeleid(st)ers zijn kundig en goed opgeleid, waarbij de kinderen op de eerste plaats komen!

Kom gezellig langs voor een kop koffie en een rondleiding. Op deze manier kun je zelf kennis maken met het team en de locatie!

 

Fotoalbum

 

 

 

Ons Team

Top


 

 

Tarief

Tarief vanaf 01-01-2024

Kinderdagverblijf

 

Buitenschoolse opvang

 

50 weken

€ 10,7550 weken€ 10,22
Flexibele opvang KDV€ 11,28Flexibele opvang BSO€ 10,76
  VSO€ 15,34

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Landelijk register Koningskind Heteren KDV
Landelijk register Koningskind Heteren BSO