Locatie Moordrecht

Op onze locatie Koningskind kinderopvang Moordrecht hebben wij een kinderdagverblijf dat uit 4 groepen bestaat. Er zijn 2 verticale groepen waar kinderen 0 tot 4 jaar worden opgevangen, een babygroep waar kinderen van 0 tot 2 jaar worden opgevangen en de vierde groep is een peutergroep waar kinderen 2 tot 4 jaar zitten. Binnen deze groepen is er plek voor in totaal 52 kinderen.

Het pand heeft een beneden- en een bovenverdieping. Op de benedenverdieping zit een verticale groep en de peutergroep. Op de bovenverdieping is er plek voor de andere verticale groep en de babygroep.

Verder zit er op deze bovenverdieping een snoezelruimte. In deze snoezelruimte kunnen kinderen rust vinden en hen laten genieten van de ‘ontprikkeling'. Dit gebeurt samen met de begeleidster in kleine groepjes.

Aan de achterkant van het pand is een grote tuin. Hier is een verkeersplein aanwezig en kunnen kinderen heerlijk rondfietsen over de ‘weg’. Verder ligt er een stuk gras waar de kinderen hun energie kwijt kunnen in rondrennen, voetballen, tikspelletjes, etc. En er is uiteraard een zandbak met een speeltoestel aanwezig. Kortom, voor elk kind is er wat aanwezig om even lekker mee te spelen.

Het team bestaat uit kundige en enthousiaste begeleidsters. Bij de begeleidsters staan de kinderen natuurlijk op de eerste plaats! Elke dag werken zij met passie en veel liefde op de groepen. Er worden activiteiten aangeboden, lekker buiten gespeeld en natuurlijk is er altijd tijd voor een knuffel!  

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie en het team? Kom gerust even langs voor een kop koffie!

Team

Tarief 2024

07.30 – 18.30 - Dagopvang - € 10,97 per uur - 52 weken


Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Landelijk register Koningskind Moordrecht