Sponsoring


Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het Beterboek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 12 jaar en Het BeterBoek over buisjes en amandelen voor de KNO afdeling.Dag van het Koningskind

Om het  jaar organiseert de Junior Kamer Apeldoorn in samenwerking met het Gelre Ziekenhuis de Dag van het Koningskind.
Het evenement voor 2019 staat weer gepland op: 25 mei 2019
Het doel van de Dag van het Koningskind is om een ziek kind zich één dag niet ziek te laten voelen en om het hele gezin dit mee te laten beleven. Tijdens een dagvullend programma zullen kinderen en hun broertjes/zusjes gaan touren in een bijzondere of exclusieve auto.

Ondernemers in en rond Apeldoorn hebben net als voorgaande edities toegezegd hun bijzondere auto ter beschikking te zullen stellen.

Wij organiseren de Dag van het Koningskind met veel plezier en hopen dit enthousiasme over te kunnen brengen op de kinderen en alle betrokken deelnemers, sponsoren en vrijwilligers.

Bekijk ook de website; www.dagvanhetkoningskind.nl

Impressie Dag van het Koningskind 2017

Top