Sidebar Locaties

 

Locatie Zoetermeer Oosterheem


Wij zijn een kinderopvang met een christelijke grondslag. Dit betekent dat wij bidden voor het eten, christelijke liederen zingen en bijbel gerelateerde boeken voorlezen. Uiteraard zingen en lezen wij ook gebruikelijke kinderliederen en verhalen.

Onze begeleid(st)ers kijken gericht naar de kinderen en zetten specifieke materialen in en stimuleren de interactie zodat het kind zich op een prettige manier kan ontwikkelen. Binnen het kinderdagverblijf bieden wij plaats aan 64 kinderen.

Onze ruimtes zijn weloverwogen en stijlvol ingericht. Wij spreken van zones. De begeleid(st)ers leggen accenten binnen een zone zodat kinderen zich bewust worden van de omgevingsfactoren. Hierbij wordt gelet op de vaardigheden en vermogens van kinderen om zich te ontwikkelen. Alle zones stralen een huiselijke en warme sfeer uit. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Deze duurzame materialen gebruiken we om de kinderen te leren ervaren wat en wanneer iets waarde heeft en hoe je daarmee omgaat. Wij gaan uit van meer ruimte per kind. Je zult zelf ervaren dat er meer oppervlakte per kind beschikbaar is dan gebruikelijk.

Een prachtige ruim dakterras is het ontdek- en speeldomein van de kinderen. Voor de verschillende groepen zijn er verschillende hoeken ingericht. Het dakterras is ingericht met natuurlijke materialen. De locatie ligt gelegen in de jongste wijk van Zoetermeer, Oosterheem. Kom gerust even langs voor een kop koffie!

Fotoalbum

 

 

 

 

Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, energiek en passievol team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig.

 Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2024

Kinderdagverblijf

 

 
52 weken 11,5 uur € 10,33
52 weken 9,5 uur (van 7.00 tot 16.30 uur) € 11,37
48 weken 11,5 uur € 10,90
48 weken 9,5 uur (van 7.00 tot 16.30 uur) € 11,91
   

 

Producten


52 weken contract
Minimale afname: 11,5 uur per dag en 52 weken per jaar
- We zijn iedere werkdag open van 07.00 uur tot 18.30 uur
- We zijn 5 dagen per week gedurende 52 weken per jaar open
- De sluitingsdagen zijn verdisconteerd in de prijs
- We hanteren een vast maandbedrag
- Dagen die gemist worden (bijvoorbeeld tijdens een vakantie) kunnen gedurende 2 maanden kosteloos geruild worden, mits het past binnen het kind leidster ratio
- Extra dagen zijn in overleg mogelijk en worden achteraf gefactureerd
- Contracten op basis van 11,5 of 9,5 uur

48 weken contract

Je geeft bij de hoofdbegeleid(st)er uiterlijk 1 maand van te voren aan welke week/weken (van maandag t/m vrijdag) je wilt uitplannen. De hoofdbegeleid(st)er houdt bij wanneer er een week uitgehaald. De 48 weken zijn verrekend in de jaarprijs over 52 weken. Dit is terug te vinden op het kindcontract.
- Dagen die gemist worden (bijvoorbeeld tijdens een vakantie) kunnen gedurende 2 maanden kosteloos geruild worden, mits het past binnen het kind-leidster ratio.
- Contracten op basis van 11,5 of 9,5 uur

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Landelijk register KDV Koningskind Zoetermeer Oosterheem