Nieuwe Koningskind locatie in Druten | Koningskind Kinderopvang

Nieuwe Koningskind Kinderopvang locatie in Druten 

Nieuwe Koningskind Kinderopvang locatie in Druten 

Op 1 juli j.l. is Koningskind Kinderopvang aan de Klepperheide 20 in Druten geopend. Koningskind kinderopvang is al sinds 2007 een gevestigde naam in de kinderopvang. Met inmiddels 7 kinderopvang locaties verspreid in Apeldoorn, Zoetermeer en nu ook Druten.

Het hoofdkantoor van Koningskind bevindt zich in bij de locatie Sprengenpark aan de Henri Dunantlaan in Apeldoorn. “We hebben er ongelofelijk veel zin in. Wat ons uniek maakt? Onze visie benadert de wijze waarop kinderen tot ontwikkeling komen. Door de verschillende talenten en interesses van kinderen als uitgangspunt te nemen, kunnen kinderen zich op geheel eigen wijze ontwikkelen. ” aldus directeur Danielle de Goederen.

Binnen Koningskind kinderopvang vinden we een aantal dingen belangrijk

– De omgeving van het kinderdagverblijf is zorgvuldig gekozen.
– Er zijn zones neergezet waar kinderen met verschillende vaardigheden en mogelijkheden hun uitdaging kunnen vinden.
– De begeleidsters kijken gericht naar de kinderen en zullen specifieke materialen inzetten en de interactie stimuleren zodat het kind zich op een prettige manier kan ontwikkelen.
– Koningskind heeft een huiselijke omgeving waar warmte en liefde wordt gegeven en waar ieder kind zichzelf mag en kan zijn.

Wij werken met de meervoudige intelligenties en wij noemen dat simpelweg ‘de knaps’. Er zijn 8 verschillende knaps (taal-, reken-, beweeg-, muziek-, samen-, zelf-, natuur- en beeldknap) waarover ieder kind beschikt.

Uiteraard heb je wel voorkeur voor een bepaalde knap. Het ene kind leert door vragen te stellen en te lezen (taalknap), terwijl een ander kind een verband wil zien en zoekt naar logica (rekenknap).

Bij Koningskind kijken de begeleidsters hoe een kind knap is en proberen we ieder kind vanuit zijn of haar talenten nieuwe vaardigheden aan te leren. Een kind dat heel natuurknap is en het liefst buiten aan het ontdekken is, kan bezig zijn met rekenen door te zoeken naar 3 stokken en 2 stenen. Op deze manier kan ieder kind zich op eigen wijzen ontwikkelen.

Bent je benieuwd hoe dit in de praktijk er uit ziet? Je bent van harte welkom om op onze locatie te komen kijken. Aanmelden kan hier

Jij bent welkom!  

 

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish