Koningskind kinderopvang Druten bestaat alweer 1 jaar | Koningskind

Koningskind kinderopvang Druten bestaat alweer 1 jaar!

Koningskind kinderopvang Druten bestaat alweer 1 jaar!

Koningskind kinderopvang Druten bestaat alweer 1 jaar!

Dit jubileum laten wij niet zomaar voorbijgaan, dat moet gevierd worden. Sinds de overname van het kinderdagverblijf door Koningskind is er veel veranderd. Binnen zijn er 2 groepen te vinden: een groep voor de leeftijd 0-2 jaar, de baby-dreumes groep en een groep 2-4 jaar, de peutergroep.

Visie

De inrichting is aangepast naar de visie van Koningskind. Zo staat er meubilair op kindermaat; de kinderen moeten overal bij kunnen. Op de babygroep is bijvoorbeeld geen box maar een matras. Dit geeft een baby de mogelijkheid om vrij te bewegen en op ontdekking te gaan.

Ons enthousiaste team staat hier dagelijks voor alle kinderen uit Druten en omgeving klaar. Om de kinderen te begeleiden in hun weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De kinderen leren bijvoorbeeld het zelf snijden van hun eigen fruit, eten met mes en vork en drinken uit glazen.

Wij hebben een grote buitenruimte waar we fietsen en rennen, stoepkrijten en hoepelen. Deze ruime tuin ligt achter het pand en is vanaf de straatzijde niet te zien, wat de kinderen privacy geeft.

Door de coronamaatregelen zijn we beperkter om ons feest uitbundig te kunnen vieren, daarom vieren wij in week 26 de gehele week feest op de kinderopvang. Uiteraard hoort daar een traktatie bij en bieden de kinderen feestelijke activiteiten aan.

Interesse

Omdat we ook de ouders en overige geïnteresseerde graag betrekken, nodigen wij iedereen graag uit op zaterdag 2 oktober. Dan kunt u op uw gemak, onze locatie bekijken. Deze datum kunt u alvast noteren in de agenda! Op onze website en in de krant zullen te zijner tijd de tijden bekend gemaakt worden.

Kunt u echter niet wachten, dan kunt u een persoonlijke afspraak maken voor een rondleiding met hoofdbegeleidster Wendy Hijmans. Dit kan via telefoonnummer 0487-510966

 

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish