BSO Centrum Apeldoorn wordt verbouwd! | Koningskind kinderopvang

BSO Centrum Apeldoorn wordt verbouwd!

BSO Centrum Apeldoorn wordt verbouwd!

De BSO van het Centrum krijgt een ‘nieuwe’ plek. En wat voor plek! De ‘Boksschool’ wordt op dit moment verbouwd. Hierin komt de BSO van Koningskind kinderopvang Centrum Apeldoorn. Wij gaan hier na de zomervakantie van start.

Het pand is helemaal opnieuw opgebouwd. Eigenlijk zijn alleen de muren blijven staan. De royale binnenruimte is in tweeën gedeeld. In beide ruimtes is er plek voor 20 kinderen, waardoor er straks  in totaal voor 40 kinderen plaats is in onze BSO.

Ook de tuin wordt helemaal aangepakt. Struiken en een aantal bomen zijn verwijderd en hebben plaatsgemaakt voor een ruime zandbak, picknicktafels en ander klim- en klautermateriaal. In het najaar zullen de planten en struiken geplant worden. Een mooie tuin waarin naar hartenlust gespeeld kan worden.

Maar dit is nog niet alles, want ook binnen is alles aangepakt: nieuwe vloeren, muren geplaatst, nieuwe toiletten, grote keuken en nieuw meubilair! Dit wordt straks een fantastische plek om te knutselen, chillen, timmeren of spelletjes doen.

Alles nieuw, maar wat blijft zijn de vertrouwde gezichten van de begeleidsters. Zij zullen de kinderen na de zomervakantie, met trots rondleiden in de BSO. Wij hopen dat dan ook de ouders weer binnen mogen komen en door de hun kind(eren) rondgeleid kunnen worden. Maar mocht dit nog niet kunnen niet getreurd, want in oktober komt er een openingsfeest waarop we de BSO officieel openen. Dan heb je alle gelegenheid om deze prachtige nieuwe locatie met eigen ogen te bewonderen. Iedereen is op deze dag van harte welkom. Houdt onze nieuwsbrief dan ook goed in de gaten, want dit wil je natuurlijk niet missen.

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish