Update ontwikkelingen locatie Centrum - Koningskind Kinderopvang

Update ontwikkelingen locatie Centrum

Update ontwikkelingen locatie Centrum

Al enige tijd is er vertwijfeling over de voortgang van ons kinderdagverblijf Koningskind centrum aan de Paul Krugerstraat 7. Het pand staat al enige tijd te koop en natuurlijk wil iedereen graag tijdig weten waar ze aan toe zijn. Wij delen deze mening en willen jullie daarom graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Gemeente Apeldoorn
We hebben nogmaals bij de gemeente gevraagd naar een update. Zij hebben aangegeven dat ze nog zeker een maand nodig hebben. We hebben daarom om uitstel gevraagd bij de gemeente. Pas eind november krijgen we vanuit de gemeente meer duidelijkheid.

Kinderopvang
Het belangrijkste is dat wij gewoon kinderopvang blijven aanbieden. We hebben namelijk 2 alternatieve opvanglocaties in optie staan. Mochten we het pand aan de Paul Krugerstraat moeten verlaten zal hier onze opvang voortgezet kunnen worden. Beide locaties zijn in het centrum van Apeldoorn.

Zodra er meer duidelijkheid is over de voortzetting van onze kinderopvang zullen wij ons als eerste bij jullie melden. Om jullie op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Danielle de Goederen
Adjunct-directeur Koningskind Kinderopvang.

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish