Toekomst Koningskind Centrum KDV & BSO - Koningskind Kinderopvang

Toekomst Koningskind Centrum KDV & BSO

Toekomst Koningskind Centrum KDV & BSO

Deze week is de toekomst duidelijk geworden rondom ons kinderdagverblijf gevestigd aan de Paul Krugerstraat 7 te Apeldoorn. Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en toekomstplannen.

In juli 2019 is de gemeente Apeldoorn op zoek gegaan naar een ontwikkelaar voor het pand van ons kinderdagverblijf aan de Paul Krugerstraat in Apeldoorn. Op basis van de ingediende plannen, is Van Wijnen Projectontwikkeling geselecteerd als ontwikkelaar.

Koningskind Kinderopvang zal haar kinderopvang voortzetten in de huidige buitenschoolse opvang locatie aan de Hoofdstraat 216 te Apeldoorn. De buitenschoolse opvang zal daarentegen verhuizen naar de huidige boksschool locatie aan de Paul Krugerstraat 7 te Apeldoorn.

Vooralsnog is de planning dat wij begin 2020 eerst de boksschool verbouwen tot echte Koningskind BSO locatie om allereerst de BSO te verhuizen. Hierdoor komt er ruimte om in de eerste maanden van 2020 ook de hoofdstraat locatie te verbouwen tot kinderdagverblijf.  Als dit afgerond is zullen wij het kinderdagverblijf verhuizen van de Paul Krugerstraat naar de Hoofdstraat. Dit alles proberen wij geruisloos in elkaar over te laten lopen zodat de ouders hier zo min mogelijk hinder van zullen onder vinden.

Met vriendelijke groet,
Danielle de Goederen
Adjunct-directeur Koningskind Kinderopvang

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish