Sharana een vast gezicht op onze opvang | Koningskind kinderopvang

Sharana een vast gezicht Koningskind Centrum

Sharana een vast gezicht Koningskind Centrum

Sharana Latuputty is al jaren een vast gezicht op Koningskind kinderopvang in het centrum van Apeldoorn. Afgelopen jaar vierde de vrolijke Apeldoornse haar 12,5 jarig jubileum. Sharana vind de rust bij de kinderen, iedere dag opnieuw.

“De kinderen geven mij altijd een fijn en vrolijk gevoel, ook als je een mindere dag hebt. Zodra je op het werk komt, staan zij er voor je klaar. Ze vliegen je in de armen en zijn altijd vrolijk.”

Op de Groep

Twee dagen in de week is Sharana te vinden op de babygroep en twee op de peutergroep. “Ik geniet iedere dag opnieuw. Ik vind het geweldig om kinderen nieuwe dingen te leren. Dat komt mede door onze visie, we volgen kinderen en laten ze vrij in de keuze. Daarbij nemen we de tijd om kinderen iets nieuws te leren. Wij leren kinderen hun eigen talent te ontdekken en hoe zij dit kunnen gebruiken. Omdat je simpelweg niet alles kan leren wij de kinderen ook hoe zij de talenten van de anderen kunnen gebruiken en zodoende elkaar versterken. Ik vind het zo leuk als de kinderen later trots aan hun ouders laten zien wat ze geleerd hebben.”

Afgelopen jaren heeft Sharana binnen Koningskind de mogelijkheid gekregen om verschillende rollen te vervullen. “Door de afwisseling ben ik erachter gekomen wat ik het liefste doe en dat is op de groep staan. Juist de afwisseling tussen het verzorgende en afhankelijke van baby’s en het speelse en leerzame van de peuters. Dat waardeer ik enorm.”

Uitjes

Het kinderdagverblijf in het centrum van Apeldoorn bestaat uit een leuk team met vaste gezichten. Zo zijn er al meerdere collega’s die ook het 12,5 jarig jubileum hebben mogen vieren. “Het is de kracht van onze locatie. Ik merk dat ouders dit ook kunnen waarderen.”

Dat het team zo hecht is komt waarschijnlijk doordat de dames ook buiten werktijd regelmatig wat gezelligs doen. “Regelmatig plannen we uitjes met elkaar denk aan een escape room of een drankje op het terras. Het is leuk om je collega’s ook buiten de werkomgeving te leren kennen. Ik vind dat gezellig, helaas hebben we afgelopen jaar door Corona verschiet moeten laten gaan. Maar de plannen voor zomer zijn alweer gemaakt!”

Interesse?

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze en hoe het is op onze locatie in het centrum van Apeldoorn? Neem gerust contact op, Sharana leid je graag rond op de baby en peutergroep. Het aanvragen van een rondleiding of aanmelden voor onze kinderopvang kan via onze website.

 

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish