Kinderopvang de leukste carrière switch | Koningskind kinderopvang

Kinderopvang de leukste carrière switch

Kinderopvang de leukste carrière switch

Ben jij wel écht tevreden met je huidige baan? Of zegt een stemmetje in je hoofd dat je stiekem eigenlijk wat anders zou willen? Veel mensen nemen hun eigen carrière pas goed onder de loep als het te laat is. Wanneer is het een tijd voor een carrière switch? Vroeg of laat in je leven kan het voorkomen dat je overvallen wordt door loopbaantwijfels of dat je toe bent aan een rigoureuze carrière switch. Je wilt iets anders, dat is zeker, maar wát precies? Dat blijkt vaak een heel moeilijk te beantwoorden vraag.

Koningskind kinderopvang kijkt uit naar talent zoals jij. Zo kunnen we samen meer kinderen opvangen en hen een fantastische ontwikkeling bieden. Waarom kiezen voor Koningskind?

Binnen Koningskind is er ruimte voor talent van de kinderen. De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers gevolgd en zij gaan mee met de interesses van het kind.

De visie “ruimte voor talent” word niet alleen geprojecteerd op de kinderen maar ook op de medewerkers. Bij Koningskind krijg je de vrijheid om zelf activiteiten in te vullen. Onze pedagogisch medewerkers werken met verschillende thema’s, voor ieder thema moeten medewerkers 2 activiteiten uitwerken. Wanneer zij deze activiteiten uitvoeren valt onder hun eigen verantwoordelijkheid. Het is een visie die bij je moet passen, durf jij de verantwoordelijkheid te nemen?

Kinderopvang

Wil je graag aan de slag als pedagogisch medewerker en twijfel je of je diploma kwalificeert? Wie weet kun jij met jouw diploma werken in kinderopvang. Check of jij direct kunt overstappen. Of misschien heb je alleen een aanvullend bewijs nodig. Ontdek het met de diplomacheck.

Diplomacheck

Heb je geen zin om jezelf om te scholen? Met veel verschillende diploma’s ben jij van harte welkom in de kinderopvang.

Een kleine greep uit de diploma’s die welkom zijn als pedagogisch medewerker:

  • Activiteitenbegeleiding (HBO)
  • Cultureel werk
  • Kinderverzorging en opvoeding
  • Jeugdwerker
  • Sociaal werk

Check je diploma via:

https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Bijscholing

Het is ook mogelijk om een (korte) bijscholing te volgen zodat jij in de kinderopvang kunt werken!
Beschik jij over onderstaande diploma(s)?

– Agogisch werk
– Gehandicapten zorg GHZ
– Maatschappelijk werk niveau 3
– Activiteitenbegeleider AB
– Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen
– Verzorgende IG-plus
– Dierenverzorger
– MDGO – AW

Volg de bijscholing “Oog voor Interactie” en stap daarna met veel energie en vol enthousiasme als volledig gekwalificeerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 

De bijscholing “Oog voor interactie” is een gevarieerde training waar de 6 interactievaardigheden aanbod komen. Het is een pedagogische verdieping waarbij reflecteren op de eigen handelen centraal staat. Na het behalen van het certificaat “Oog voor Interactie” mag je meteen volledig* op een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO)  werken.

 *voorwaarde basis diploma of je op een KDV of alleen BSO mag werken.

Verdere info 

De training bestaat uit:
– 6 bijeenkomsten van 3 uur
– Huiswerk
– Coaching op de werkvloer
– Eindpresentatie  

Aanmelden of vragen

Voor vragen of aanmelden kun je mailen naar trainer Danielle de Goederen (danielle@koningskind.nl)

Vermeld o.a. je naam, adres, telefoonnummer en basisdiploma. Meld je vandaag nog aan!

 

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish