Dag van de Leidster | Koningskind Kinderopvang

Dag van de Leidster

Dag van de Leidster

Iedere dag gaan er honderden kinderen naar ons kinderdagverblijf. Onze leiders en leidsters in hebben dus een stevige vinger in de pap van de opvoeding van de kinderen. Het is dan ook onze taak jouw kind te begeleiden en te sturen. Dit doen wij dagelijks met liefde.

De meeste leiders en leidsters in de kinderopvang stellen het belang van jouw kind nog voor hun eigen belangen. Als jij door file of vertraging pas na sluitingstijd je kind van de opvang kan halen, zorgen wij ervoor dat je kind er niet alleen staat te wachten.

Het is daarom dat wij vanaf 2002 de dag van de Leidster vieren. Ieder jaar staat de derde donderdag van september met rood omcirkeld in onze agenda’s. De dag van de Leidster is een initiatief van de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang.

In overleg met diverse partijen uit de kinderopvang is besloten dat leiders en leidsters een vaste dag verdienen, waar ouders en werkgevers hun waardering kunnen geven voor de medewerkers van de kinderdagverblijven. Dank daarvoor!

Wij zijn ook trots op onze leid(st)ers, daarom is deze dag voor jullie!

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish