13 jarige Sophie directeur voor 1 dag | Koningskind Kinderopvang

13 jarige Sophie directeur Koningskind Kinderopvang voor 1 dag

13 jarige Sophie directeur Koningskind Kinderopvang voor 1 dag

Sophie 13 jaar en woonachtig in Olst, kijkend naar de toekomst is ze benieuwd wat je in huis moet hebben als directeur van een kinderopvang locatie. In het kader van de ontwikkeling van het kind biedt Koningskind Kinderopvang locatie Sprengenpark haar de mogelijkheid om dit te ontdekken.

Op de eerste dag van de herfstvakantie was het zover, Sophie loopt mee als directeur van locatie Sprengenpark. Het is een regenachtige herfstdag als we Sophie thuis ophalen in Olst. Rond de klok van 8.30 uur begint de dag van Sophie. “Ik heb er zin in” klinkt het enthousiast. Voorbereid met een vragenlijst gaan we op pad.

Aangekomen op de Kinderopvang maakt ze kennis met Danielle de Goederen, Adjunct directeur van Koningskind Kinderopvang. Vandaag loopt Sophie een dag mee met Danielle. Na een korte kennismaking met een glaasje ranja, gaan ze gelijk aan slag met administratief werk. Achter de computer wordt de mailbox grondig doorgenomen.

Terwijl de kinderen op de opvang lekker naar buiten gaan, druppelen de locatiehoofden van alle Koningskind locaties langzaam binnen voor het maandelijkse hoofdenoverleg. Sophie mag dit overleg leiden samen met Danielle. Iedereen is enthousiast en het overleg gaat voorspoedig. Na het overleg is het moment voor een rondleiding op de locatie. Locatiemedewerker Esther neemt Sophie mee voor een rondleiding.

Het is aan Sophie om goed op te letten tijdens de rondleiding, zodat ze vervolgens anno 2019 een echte VLOG voor alle volgers van Koningskind Kinderopvang kan maken. Als geboren influencer gaat ze van start. Je wordt door Sophie direct meegenomen op de verschillende groepen van Koningskind Kinderopvang. Ze ziet Sophie stralen en komt helemaal los tijdens het opnemen van haar vlog.

De dag wordt afgesloten met een vragenrondje. Dit is het moment waar Sophie haar vragen kan stellen. Ze heeft 3 vragen voorbereid en Danielle neemt uitgebreid de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Bekijk Sophie haar dag in onderstaande video;

 

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish