Sylvia Udink helemaal op haar plek op de vernieuwde BSO | Koningskind

Sylvia Udink helemaal op haar plek op de vernieuwde BSO

Sylvia Udink helemaal op haar plek op de vernieuwde BSO

Op de schitterende verbouwde BSO locatie in het centrum van Apeldoorn spreken we Sylvia Udink. Sylvia zit al 25 jaar in het vak en is aankomende november al 15 jaar in dienst bij Koningskind Apeldoorn Centrum.

Waar ze voorheen een combinatie maakte tussen kinderdagverblijf, peutergroep en BSO is Sylvia sinds afgelopen zomer – na de opening van de nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) – volledig overgestapt naar de BSO. “Ja, de BSO is echt mijn ding. Met de kinderen is het iedere dag weer een feestje. Mede hierom ga ik al jaren met veel plezier en enthousiasme naar het werk.”

Het bedenken van activiteiten voor de BSO kinderen kun je wel aan Sylvia overlaten, samen met haar vaste BSO collega’s verzorgen ze iedere middag weer een vullend programma. “Het gaat ons erom dat de kinderen een leuke dag hebben, wij zijn immers verantwoordelijk voor de BSO. Als de kinderen aan het eind van de dag niet naar huis willen dan hebben wij het goed gedaan.”

Overtuigen

De kinderen op de BSO zijn zo gek met juf Sylvia en haar collega’s dat het af en toe de kinderen zijn die de ouders ervan overtuigen dat ze liever naar de BSO gaan dan een middag thuis bij papa en mama. “We hebben in de kerstvakantie wel eens meegemaakt dat kinderen liever naar de BSO komen dan dat ze thuis zijn. Volgens de ouders waren de kinderen uiteindelijk zo verdrietig dat ze de kinderen toch naar de BSO hebben gebracht. Als je dat achteraf hoort dan weet je dat je het goed doet.”

Ouderapp

Sylvia geniet van de momenten met de kinderen. “Kinderen zijn altijd open en eerlijk. Onlangs was ik tijdens een rondleiding aan het vertellen over de ouder app die wij gebruiken en de mogelijkheden die de app biedt. Een jongentje van de BSO ving dit op en antwoorde gelijk; “Maar juf Sylvia, jij weet toch helemaal niets van de ouderapp, juf Anouk doet dat altijd.” Die eerlijkheid van de kinderen zorgt voor onvergetelijke momenten, daar geniet ik van.“

Interesse?

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze en hoe het is op onze locatie in het centrum van Apeldoorn? Neem gerust contact op, Sylvia leid je graag rond op de nieuwe BSO aan de Paul Krugerstraat 7. Het aanvragen van een rondleiding of aanmelden voor onze kinderopvang kan via onze website.

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish