Opening BSO Centrum komt dichterbij! | Koningskind kinderopvang

Opening BSO Centrum komt dichterbij!

Opening BSO Centrum komt dichterbij!

Zoals eerder al beschreven krijgt de BSO van het Centrum een ‘nieuwe’ plek. De oude ‘Boksschool’ heeft de afgelopen maanden een heuse metamorfose ondergaan. Van oude gymzaal naar een mooie ruime buitenschoolse opvang. En weet je wat het mooie is, we kunnen bijna open!

Nadat de bouwvakkers de muren hebben gezet, de stukadoors de muren strak hebben gemaakt, de schilders de boel voorzien hebben van een nieuwe verflaag en de stoffeerders gezorgd voor een nieuwe vloer. Begint het geheel meer en meer te lijken op een ruime kinderopvang locatie. Nu ook de tuin is aangepakt, de oude struiken en bomen zijn verwijderd, het gras begint te groeien, de zandbak krijgt al vorm en het klim materiaal geïnstalleerd wordt. Daarnaast is ook de entree van de tuin voorzien van een nieuw hekwerk.

Deze week gaan we dan echt beginnen met het inrichten van de opvang. Nieuw meubilair is onderweg en zullen we een mooie plek geven. Is dan alles nieuw? Nee niet alles de vertrouwde gezichten van Koningskind kinderopvang zien jullie graag terug op onze nieuwe opvang.

Wanneer gaan we open? Nou, de GGD voor inspectie staat gepland voor vandaag (18 augustus), als dit allemaal in orde is, kunnen we officieel open! De eerste opvang dag op deze schitterende locatie is dan gepland op maandag 30 augustus. #zinin!

We zien jullie snel!

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish