Dag van de Oudercommissie | Koningskind Kinderopvang

Dag van de Oudercommissie

Dag van de Oudercommissie

Koningskind Kinderopvang roept vandaag 4 november uit tot dag van de Oudercommissie.

We kennen het wel iedere dag hoor je op het de radio weer; “vandaag is de dag van …”. Er zijn bijna 500 speciale dagen, weken maanden en jaren die gevierd worden. Een kleine greep uit deze speciale dagen m.b.t. tot onze branche; De Dag van de leidster, de Dag van de groene kinderopvang. Maar we misten een hele belangrijke!

Binnen deze speciale dagen misten wij er één waar we graag aandacht voor willen vragen. Het is een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zonder de betrokkenheid van deze vrijwilligers kunnen wij onze werkzaamheden niet uit voeren en geen opvang bieden voor jullie kinderen.

Mede hierom roepen wij Koningskind Kinderopvang samen met BSO Sport vandaag 4 november uit tot dag van de Oudercommissie. De oudercommissies vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen die op onze locaties worden opgevangen. De oudercommissies zijn de ambassadeurs van onze organisatie, mede door hun steun, betrokkenheid kunnen wij groeien binnen onze kinderopvang.

Wij zijn blij met de betrokkenheid van de oudercommissies om in samenwerking met onze kinderopvang de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren. Het is daarom tijd om de oudercommissies in het zonnetje te zijn. 

Bedankt Oudercommissies!

#dagvandeoudercommissie

Als waardering voor jullie inzet is deze dag voor jullie!

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish