Vacature Apeldoorn – Pedagogisch medewerker BSO 16-24 uur

Vacature Apeldoorn – Pedagogisch medewerker BSO 16-24 uur

Op zoek naar een leuke, flexibele en uitdagende baan in de kinderopvang? Dan is de Koningskind Kinderopvang in Apeldoorn wellicht de plek die je zoekt! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij hebben een kinderdagverblijf, een peuterochtendgroep en een buitenschoolse opvang. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Wij richten ons als team op het individueel werken met kinderen om aan te sluiten op de niveauverschillen en de zelfstandigheid van de kinderen. Ter voorbereiding op de kleuterklas zitten wij iedere dag in de kring om een spelletje te doen en/of liedjes te zingen en oefenen we met werkjes. Onze BSO is de afgelopen tijd erg gegroeid. Hier hebben we plek voor 35 kinderen. Wij bieden iedere dag minimaal één activiteit aan, maar de kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen.

Liefde en aandacht voor de kinderen; een verlengstuk van thuis, dat is wat wij willen uitdragen als kinderopvang. Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen.

Enthousiast geworden? Wij zijn voor ons team op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze groepen komt versterken. Ben je al bekend met de meervoudige intelligenties? Of ben je nieuwsgierig geworden en zin in een uitdaging?

Op dit moment is ons kinderdagverblijf en BSO erg aan het groeien, waardoor we hier nieuwe krachten nodig hebben. Ook voor de BSO zoeken we flexibele pedagogisch medewerkers met energie en enthousiasme.

Wij zoeken iemand die:
• Enthousiast, energiek en gek op kinderen is
• Beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau
• Zelfstandig is en goed in een team kan werken
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft
• Woonachtig is in Apeldoorn of directe omgeving
• Minimaal beschikbaar is op maandag, dinsdag en donderdag

Wij bieden:
• Een uitdagende baan tussen de 16 – 24 uur per week met eventuele uitbreidingsmogelijkheden
• Verschillende opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
• Een gezellige, open en flexibele sfeer binnen het team
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
• Salaris conform de CAO kinderopvang

Kom je ons team versterken? Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende mogelijkheden qua uren die we tijdens een eerste gesprek samen kunnen bespreken. Je motivatiebrief en CV kunnen gericht worden aan Danielle de Goederen via danielle@koningskind.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top