Hoofdbegeleid(st)er koningskind Druten

Hoofdbegeleid(st)er koningskind Druten

Hoofdbegeleid(st)er koningskind Druten

Op zoek naar een leuke, flexibele en uitdagende baan in de kinderopvang? Dan is Koningskind Kinderopvang in Druten de plek die je zoekt! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een nieuwe hoofdbegeleidster.

Als hoofdbegeleider ben je het aanspreekpunt van de kinderen, de ouders en de begeleid(st)ers op de locatie. Je kent de locatie van binnen en buiten en weet precies wat er speelt. Je vindt het leuk om rondleidingen te geven en nieuwe ouders en kinderen te vertellen over Koningskind en de opvang die je aanbiedt. Je kunt het pedagogisch beleid vertalen naar de praktijk en samen met het team zichtbaar maken op de groep.

Wij hebben een kinderdagverblijf en een peuterochtendgroep. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Wij richten ons als team op het individueel werken met kinderen om aan te sluiten op de niveauverschillen en de zelfstandigheid van de kinderen. Ter voorbereiding op de kleuterklas zitten wij iedere dag in de kring om een spelletje te doen en/of liedjes te zingen en oefenen we met werkjes.

Liefde en aandacht voor de kinderen; een verlengstuk van thuis, dat is wat wij willen uitdragen als kinderopvang. Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen.

Enthousiast geworden? Wij zijn voor ons team op zoek naar een hoofdbegeleidster die zowel taken op kantoor uitvoert, als pedagogisch medewerker op de groep zal werken. Ben je al bekend met de meervoudige intelligenties? Of ben je nieuwsgierig geworden en zin in een uitdaging?

Wij zoeken iemand die:
· Enthousiast, energiek en gek op kinderen is
· Beschikt over een kwalificerende opleiding op HBO-niveau
· Zelfstandig is en goed in een team kan werken
· Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft
· Woonachtig is in Druten of directe omgeving

Wij bieden:
· Een uitdagende baan rond de 16 – 24 uur per week
· Een gezellige, open en flexibele sfeer binnen het team
· Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
· Salaris conform de CAO kinderopvang

Kom je ons team versterken? Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende mogelijkheden qua uren die we tijdens een eerste gesprek samen kunnen bespreken. Je motivatiebrief en CV kunnen gericht worden aan Danielle de Goederen

Parttime uren: 16-24 per week

Soort dienstverband: Parttime

DutchEnglishFrenchGermanPolishTurkish